Coaching ( Rauwvrouw)

Schoonheid is niet alleen de buitenkant, maar gaat ook over jouw binnenkant. Daarom kun je nu bij ons terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, massages maar ook voor zelfontwikkeling. Voor ons het complete plaatje waar jij als vrouw er helemaal mag zijn en de beste versie van jezelf mag worden, want mooi voelen is mooi zijn!

Mag ik jullie daarom voorstellen aan Kim, zij richt zich op coaching, bewustwording en lichaamswerk, Met als doelstelling een natuurlijke balans, verbinding en worden wie je bent.

 

    Wil jij:

 • Jouw (ongewenste) emoties en/of gedrag beter leren begrijpen; 
 • Meer rust in jouw hoofd en lichaam;
 • Jezelf opnieuw ontdekken 'wie ben ik nou écht' en 'wat wil ik nou 'echt';
 • Werken aan je toekomstbeeld; 
 • Loskomen van patronen waar je steeds weer opnieuw tegenaan lijkt te lopen;
 • Meer balans, evenwicht en ontspanning creëren;
 • Jezelf verder ontwikkelen en nog meer in verbinding komen te staan met de kracht die in jou als vrouw schuilgaat

Voor mij ben jij als vrouw compleet en goed zoals jij bent en bezit je over een prachtige innerlijke kracht. Echter vormen zich in ons leven er laagjes om deze prachtige kern heen waardoor we soms ver van onszelf af komen te staan. Deze laagjes vormen zich al bij jouw geboorte(verhaal) en worden verder aangevuld met alles wat jij meemaakt in jouw leven. Heb jij deze lagen van jezelf al wel eens onderzocht?

 • Jouw overtuigingen en overlevingsstrategieën;
 • Jouw normen & waarden;
 • Jouw gedachten, gevoelens & gedragingen
 • Jouw imago & identiteit

 

Ik reik jou mijn hand om het pad te bewandelen waar alle rauwe randjes worden bekeken met liefde en vanuit bewustwording en acceptatie.Het mag er zijn, want het leven is niet perfect. Het leven is het kunnen omarmen van de imperfectie en alles er te laten zijn. Jij bent jij.

Het licht kan niet zonder het donker. De ene keer met een lach, de andere keer met een traan. Onderzoeken wat er in jouw rugzak zit wat jou beperkt, onderzoeken waar jij meer ruimte nodig hebt om te mogen groeien en jouw wensen en talenten uitvergroten. Hoeveel verlichting zou dat geven denk je?

Geloof mij... het leren kennen van jezelf, je diepste verlangen en het onder ogen komen van (oude) pijnen is niet makkelijk, maar het geeft je zoveel meer als je begrijpt waar je vandaan bent gekomen, wie je bent en waar je naartoe wilt als vrouw. Op deze manier mag je jouw eigen pad weer (her)ontdekken. De ene keer vanuit een heerlijke flow, de andere keer met obstakels. Zie deze obstakels als leerprocessen, als triggers...Ontdekken wat je juist wel wilt en vanuit daar weer in jouw kracht en in verbinding met jezelf. 

 

De vorm van Coaching:

 • Intuïtief; Alles komt op z'n tijd en de manier van coachen laten leiden door wat jou als vrouw beweegt brengt je dichter bij jezelf, bij je kern en hierdoor kom je weer in verbinding met je eigen intuïtie en je ware kracht. 
 • Holistisch; Het is gaat niet zonder het ander. Jij als vrouw bestaat uit meerdere lagen en jezelf leren verbinden met al deze punten zorgt voor meer eenheid en bewustzijn.
 • Beweging; Soms letterlijk door te bewegen, maar ik wil jou vooral in beweging zetten. De opdrachten voer jij uit waarbij je echt gaat voelen en connectie gaat maken met jezelf. 
 • Eigen motivatie; Ik vind het belangrijk dat jij de motivatie voelt om de reis met jezelf aan te mogen gaan en gemotiveerd bent om uit je comfortabele bubbel te stappen. Hier zit namelijk je grootste groei :) 
 • Bewustwording; Laat maar gebeuren wat er gebeurt. Jij krijgt en ontvangt wat jij op dit moment aan kunt en de lagen die jij zelf wilt onderzoeken zullen tijdens jouw traject inzichtelijk worden. De laagjes ga je afpellen en je wordt je nog meer bewust van wie jij bent als vrouw. 

Voel je welkom,

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

 
 

 

Behandeling Prijs
Welkomstgesprek Gratis
Reikie 30min 30,- / 60min 55,-
Lovely Body Energy Healing 90min 65,-
Krachtdag Sessie dagsessie van 9.00u- 16.00u 124,95
Born to be free girl 3 sessies van 1 a 1.5 uur over jouw geboorteverhaal / 495,-