Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen


Voor de één is een bezoekje aan de schoonheidsspecialist een luxe ontspanning en voor de ander pure noodzaak.
Maar wat is nu het beste voor jouw huid? Wist je dat jouw huid zich elke 28 dagen vernieuwt? Ook met de wisseling van het seizoen verandert de huid. De beste frequentie om je huid te behandelen is dus ook één keer in de 4-6 weken, afhankelijk van jouw wens natuurlijk!

 

Wist je dat gezondheid op het gezicht geschreven staat?

Iedere huid is uniek en vereist maatwerk. Tijdens de behandeling geef ik inzicht in de conditie van de huid en maken we samen een stappenplan naar een gezondere huid. Jouw huid wordt letterlijk in kaart gebracht!

Op basis van een lifestyle-analysekaart wordt er naar jouw huid gekeken en de behandeling wordt vervolgens speciaal op jouw huid en huidwensen afgestemd. Iedere gezichtsbehandeling is aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren of verven.

 


Welness treatments

Een moment van ontspanning, met een mix van de huid beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering,

en/of de huid zolang mogelijk mooi te houden

 

Cenzaa impressions 30 minuten € 30,-

 

Deze 30 minuten durende behandeling geeft u een impressie van een deel van het Cenzaa-concept. Een mooie behandeling om kennis te maken met het geheim van Cenzaa.

 

Cenzaa moments  60 minuten € 50,-

In deze 60 minuten durende behandeling, speciaal op uw huidconditie en huidwens afgestemd, ervaart u ontspanning en huidverbetering op hoog haalbaar niveau. de ideale balans tussen Cleansing en Well-being.

 

Cenzaa specials      90 minuten € 69,-

Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling.(90min). Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 system!

 

Cenzaa Hyaluron Therapy                   75 minuten € 70,-

For Men                  30 minuten   €30,-

Cenzaa Cleanse      30 minuten € 29,- tot 18 jaar

Tijdens deze unieke "Hyaluron therapy" behandeling onderga je een wellnessbeleving met therapeutisch effect op de huid. De combinatie van pure Hyaluron en hotstone geeft uw huid een stralende teint. Uw huid een superboost nodig? Deze anti-age behandeling is geschikt voor ieder huidtype.  (75 min)

 

 

De mannenhuid vraagt om speciale aandacht. Deze effectieve behandeling (30min) zorgt voor een energieboost, reiniging en hydratatie.

 

 

Deze behandeling (30min) is speciaal samengesteld voor jongeren onder de 18 jaar die hun huid als onzuiver ervaren. Met deze behandeling en doeltreffende producten breng ik de huid in balans.

 

Therapeutic treatments

Wilt u meer bereiken? Ziet uw huid er dof, vermoeid uit? Of heeft u last van Acne, Couperose of pigmentvlekken? Met deze therapeutische behandelingen worden huidproblemen effectief aangepakt, door middel van bindweefselmassages en fruitzuren.

* Voor een langdurig en baanbrekend effect zijn bovenstaande 'therapeutic treatments'  ook in kuurverbanden te boeken. Deze verschillende opties bespreek ik graag met u in de salon.

 

Cenzaa dermapeel ca. 45 minuten €52,-De bron van verjonging. Deze professionele fruitzuur behandelingen zijn zeer effectief tegen rimpels, doffe teint en overige huidproblemen, De huid wordt gezonder gladder en soepeler. Voor optimaal effect biedt Bysteph beauty ook kuurbehandelingen aan.(45min)

 

Combi dermapeel & bindweefselmassageca. 60 minuten €69,-

De focus ligt in deze behandeling op elasticiteit, volume, fijne lijntjes en collageen. Door de combinatie van intensieve bindweefselmassage en fruitzuur, wordt het beste resultaat bereikt. Voor langdurig effect biedt Bysteph Beauty ook kuurbehandelingen aan. (60min)

Botuline look therapy                   ca. 45 minuten €45

Deze behandeling is speciaal gericht op het gebied rondom de ogen. Door de combinatie van het speciale oogcontour masker en bindweefselmassage worden fijne lijntjes zichtbaar minder, en zal de huid rondom de ogen jonger, gezonder en veerkrachtiger eruit gaan zien. Zeg 'ja' tegen een stralende oogopslag! (45min)

 

 

 

Botuline beauty therapy                   ca. 75 minuten €79,

De Cenzaa botuline Beauty therapy is je nieuwe verslaving! Een intensieve anti-age behandeling met een natuurlijk facelift effect. De combinatie van het botuline masker en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en geeft een uiterst liftend effect.(75min)

 

 

 

 

 

 

Energy bootcamp ca. 30 minuten €35,

De Energy bootcamp behandeling verrast je met een stralende huid, door intensieve bindweefsel massage. Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden. (30min)

 

 

Control your skin       ca. 45 minuten €52,-

Vertoond je huid ontsierde adertjes, vochtophopingen of blijvende roodheid? In deze behandeling wordt je huid effectief behandelt met milde producten en afvoerende massage-grepen (lymfe-drainage). Het prachtige Couperose & rocacea masq verstevigd kalmeert en hersteld het vochtgehalte.

 

Whitening & Brightening Therapy                  ca. 45 minuten €52,-

Vertoont je huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

 

Eye Beauty Flash    30 minuten €35,-

Met deze unieke Cenzaa behandeling vermindert u rimpelvorming rond de ogen. De combinatie van fruitzuren, intensieve bindweefselmassage en het prachtige Eye Contour Masq zorgen voor een frissen uistraling en uiterst liftend effect.

Fabulous Eye          30 minuten €35,-

Met deze behandeling vermindert u vochtophoping en donkere kringen rond de ogen. Doormiddel van manuele lymfedrainage en het cenzaa peel off Masq wordt de celstofwisseling gestimuleerd en het vocht afgevoerd.

Firming & Repair    30 minuten €35,-

Time to control your .... hals en decollete! Deze huidwens komt steeds vaker voor. De natuurlijke mini face-lift voor hals en decollete. De combinatie van fruitzuren en intensieve bindweefselmassage zorgen voor strakke contouren en een liftend effect.

Acne & Clarify         30 minuten €39,-

Heeft u te maken met actieve acne, onderhuidse ontstekingen of ontsierende puistjes? Dan heeft uw huid veel behoefte aan evenwichtige producten, hoogwaardige werkstoffen en thuisadviezen van een huidexpert.

*Deze korte behandeling is alleen in kuurverband te boeken, voor meer informatie neem gerust contact op.

Acne & Clarify        45 minuten €52,-

Heeft u te maken met actieve acne, onderhuidse ontstekingen of ontsierende puistjes? Dan heeft uw huid veel behoefte aan evenwichtige producten, hoogwaardige werkstoffen en thuisadviezen van een huidexpert.

Acne & Clarify        60 minuten €69,-

Deze behandeling richt zich niet alleen op onzuiverheden, maar ook op de behandeling van acne littekens. Door de unieke combinatie van fruitzuren, hoogwaardige pcn2 werkstoffen en bindweefselmassage wordt de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd waardoor het huidoppervlak frisser, egaler en gladder wordt en de huidstructuur wordt verfijnd.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een passende behandeling? Neem gerust contact op via mail, WhatsApp of bellen.