Huidbehandelingen


Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. Een wereld waarin ontspanning en huidverbetering worden bereikt op natuurlijke wijze. Een wereld waarin jij kunt kiezen voor de beste versie van jezelf. Zonder chirurgische ingrepen. Zonder concessies. Welkom in de luxe wereld van Bysteph Beauty. Bij ons draait het puur om jou. Jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Ontdek direct de wetenschappelijk bewezen formules.

 

Wist je dat gezondheid op het gezicht geschreven staat?

Iedere huid is uniek en vereist maatwerk. Wanneer je voor huidadvies komt geef ik inzicht in de conditie van de huid en maken we samen een stappenplan naar een gezondere huid. 

Op basis van een lifestyle-analysekaart wordt er naar jouw huid gekeken en de behandeling wordt vervolgens speciaal op jouw huid en huidwensen afgestemd. Iedere gezichtsbehandeling is aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren of verven.

 


Basic treatments

In de behandelingen worden alleen bewuste keuzes voor producten gebruikt, zoals Cenzaa, IkSqin Perfection en Mayee. Waarom? Omdat wij streven naar het allerbeste voor jouw huid(toekomst), Deze merken werken namelijk  samen met vooraanstaande laboratoria en ontwikkelen samen met hen veilige, revolutionaire huidverbeteringsproducten. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten. We nemen het revolutionaire PCN2-systeem als basis en dat maakt Cenzaa marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules.

Geniet van de huidverbeterende behandelingen in combinatie met een heerlijke ontspannen wellness ervaring.

 

Basic treatments:

Huidanalyse             € 15,-

(Gratis bij boeking gezichtsbehandeling of bij afname producten boven 30,-

Graag zonder make-up komen)

Hello new skin

(kennismakingsbehandeling inclusief gratis huidanalyse &  5,- cadeau bij 2 producten naar keuze van Cenzaa of Mayee. Graag zonder make-up komen)

30min € 35,- 

60min €62,-

 

Level 1:

(Basis huidverbetering in combinatie met ontspanning)

30 minuten               € 35,-

60 minuten               € 62,-

75 minuten               € 77,-

 

Zie onderstaande behandelingen voor meer keuze

 

 

 

Therapeutic treatments

Wilt u meer bereiken en uw huid naar een hoger level tillen? Dan kunt u kiezen voor therapeutische huidverbetering. Deze behandelingen mogen we uitvoeren omdat we opgeleid zijn tot 'Therapeutic skin therapist'. Hogere werkstoffen die intensiever zijn en dieper in de huid doordringen,  waar ook eventuele huidproblemen mee aangepakt kunnen worden. Ziet uw huid er bijvoorbeeld dof, vermoeid uit? Wilt u algehele huidconditie verbetering of preventief werken? 

 Met deze therapeutische behandelingen worden huidproblemen effectief aangepakt en uitgedaagd door onder andere krachtigere werkstoffen,  bindweefselmassages en fruitzuren. Een behandeling geeft een krachtige boost, maar meerdere behandelingen geven huidverbetering. 

Maak een keuze uit het aantal minuten waarbij een behandeling op maat wordt samengesteld, afgestemd op uw huid.

 

Level 2:

(Huidverbetering op dieper niveau in combinatie met ontspanning) 

Huidanalyse             € 15,-

(Gratis bij boeking gezichtsbehandeling of bij afname producten boven 30,- / Graag zonder make-up komen)

45 minuten       €64,-

60 minuten       €79,-

75 minuten       €92,-

30minuten        €50,-

(30minuten is alleen te boeken in kuurverband, zie onderstaand bericht)

 

Voor een langdurig en baanbrekend effect zijn bovenstaande 'therapeutic treatments'  ook in kuurverbanden te boeken om huidverbetering te bereiken.  Elke twee weken geven wij uw huid een krachtige boost om mooi resultaat te behalen, Daarbij is het noodzakelijk om thuisproducten te gebruiken.

4x   10% korting

6x   15% korting 

8x   20% korting

U ontvangt bij de Intake & eerste behandeling 5,- voordeel bij twee producten naar keuze van Cenzaa of Mayee en tijdens de gehele kuur 10% korting op de huidverzorgingsproducten voor een zo goed mogelijk resultaat.

 

We stellen samen een behandelplan op met het aantal minuten uit de 'Therapeutic Treatments' waar u bovenstaande korting op ontvangt.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een passende behandeling? Neem gerust contact op.

 

Medical treatment

Een gezonde huid voor iedereen!

Heb jij last van een extreem gevoelige huid, rocacea of eczeem?

Ook daar hebben we passende behandelingen voor afgestemd op jouw huidconditie. We brengen jouw huid terug naar de basis met alleen 100% pure krachtige ingrediënten, zonder huidonvriendelijke stoffen. Samen brengen we de huid in perfecte conditie!

Medical treatment

60 minuten       €79,-