Lichaamsbehandelingen

Even een moment voor jezelf en genieten van een heerlijke massage geeft je lichaam weer rust, ontspanning en een gevoel van weldaad. Massages hebben een ontspannende en verkwikkende werking op zowel lichaam als geest en kunnen de klachten verlichten.

Uitgebreide lichaamsmassages

Mag ik jullie voorstellen aan Marieke Velthuis van praktijk 'Soepel in beweging'! Marieke geeft de uitgebreide lichaamsmassages. Zij heeft gewerkt als oefentherapeute Cesar (houdings-, en bewegingstherapeute) en heeft de opleiding NGS opleiding sportmassage gevolgd. Even heerlijk aan ontspanning toe? Of ervaart u klachten? Marieke kan heel gericht adviseren en behandelen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Marieke tel. 0622344703. TIP: Er zijn ook cadeaubonnen/strippenkaarten verkrijgbaar, leuk om te geven en te krijgen!

Prijslijst massage's Prijs
Massage 30 minuten € 32,50
Massage 45 minuten € 47,50
Massage 60 minuten € 60,00
Massage 75 minuten € 72,50
Massage 90 minuten € 85,00
keuze uit de volgende massage's:
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Hotstone massage
Mindfulness massage
Zwangerschapsmassage
anti stress massage
Ayurvedische massage

* Ook zijn er strippenkaarten van 3x, 5x of 10x  verkrijgbaar met korting! Voor meer info neem contact op met Marieke  0622344703

Uitleg massages

Ontspanningsmassage:

Een rustige vloeiende massage gericht op het ontspannend van spieren en losmaken van bindweefsel

 

Hotstonemassage:

Bij deze massage wordt gemasseerd met warme basaltstenen.

De stenen bevatten veel ijzer en mineralen waardoor ze goed warmte opnemen om deze vervolgens aan het lichaam af te geven. De warmte werkt ontspannend op de spieren, bevordert de bloed en lymfecirculatie en stimuleert organen. Hierdoor heeft de massage zowel een ontspannende als een ontgiftende werking.

 

Sportmassage:

Een sportmassage gaat steviger en dieper dan een ontspanningsmassage. Deze massage kan ingezet worden bij specifieke ( sportgerelateerde) klachten of sporters die blessures willen voorkomen of sneller willen herstellen na een prestatie.

 

Antistress massage:

Heb jij regelmatig last van vastzittende schouders, pijnlijke nek/en of hoofdpijn, dan is de antistress massage wat voor jou! Deze massage richt zich op de bovenkant van het lichaam. Er zijn twee varianten, bij de 30 minuten massage worden de rug, nek, schouders en armen gemasseerd, bij de 45minuten ook het decolleté en hoofd

 

Zwangerschapsmassage:

Deze massage wordt gegeven vanaf de 13e week zwangerschap tot het moment dat je nog comfortabel kan liggen met je zwangere buik. De massage start in zijlig, waarbij rug schouders en benen zacht worden gemasseerd. In ruglig worden vervolgens je voeten, benen, armen, decolleté en nek gemasseerd. We eindigen met een ontspannen hoofdmassage.

 

Ayurvedische massage:

Deze massage is afkomstig uit India.

Het is een zachte, rustige en ritmische massage waarin veel warme olie wordt gebruikt. Het brengt je lichaam in een diepe ontspanning waardoor er weer balans in het lichaam ontstaat.

 

Mindfulness massage:

Massage gericht op het loslaten van gedachtes en terug gaan naar de bewustwording en voelen. Tijdens deze massage wordt het lichaam rustig geklopt en gekneed en wordt met de duimen de meridianen gemasseerd.