Facials


Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. Een wereld waarin ontspanning en huidverbetering worden bereikt op natuurlijke wijze. Een wereld waarin jij kunt kiezen voor de beste versie van jezelf. Zonder chirurgische ingrepen. Zonder concessies. Welkom in de luxe wereld van Bysteph Beauty. Bij ons draait het puur om jou. Jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Ontdek direct de wetenschappelijk bewezen formules.

Wist je dat gezondheid op het gezicht geschreven staat?

Iedere huid is uniek en vereist maatwerk. Wanneer je voor huidadvies komt geef ik inzicht in de conditie van de huid en maken we samen een stappenplan naar een gezondere huid. 

Op basis van een lifestyle-analysekaart wordt er naar jouw huid gekeken en de behandeling wordt vervolgens speciaal op jouw huid en huidwensen afgestemd. Iedere gezichtsbehandeling is aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren of verven.

 


Level 1 treatments

In de behandelingen worden alleen bewuste keuzes voor producten gebruikt, zoals Cenzaa, IkSkin Perfection en Mayee. Waarom? Omdat wij streven naar het allerbeste voor jouw huid(toekomst), Deze merken werken namelijk samen met vooraanstaande laboratoria en ontwikkelen samen met hen veilige, revolutionaire huidverbeteringsproducten. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten. We nemen het revolutionaire PCN2-systeem als basis en dat maakt hen marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules. 

 

Level 1 treatments:

(Huidverbetering in combinatie met ontspanning)

Level 1:

30 minuten               € 35,-

60 minuten               € 65,-

75 minuten               € 80,-

 

Hello new skin:

(Kom jij voor de eerste keer in de salon? Dan ontvang jij de huidanalyse gratis & 5,- cadeau bij aankoop van  twee skincare producten)

30min € 35,- 

60min €65,-

 

Huidanalyse:             € 15,-

(Gratis bij boeking gezichtsbehandeling of bij afname producten boven 30,-)

 *Graag zonder make-up komen

 

 

Zie onderstaande behandelingen voor meer keuze.

 

 

 

Level 2 treatment

Wilt u meer bereiken en uw huid naar een hoger level tillen? Dan kunt u kiezen voor therapeutische huidverbetering. Deze behandelingen mogen we uitvoeren omdat we opgeleid zijn tot 'Therapeutic skin therapist'. Hogere werkstoffen die intensiever zijn en dieper in de huid doordringen,  waar ook eventuele huidproblemen mee aangepakt kunnen worden. Ziet uw huid er bijvoorbeeld dof, vermoeid uit? Wilt u algehele huidconditie verbetering of preventief werken? 

 Met deze therapeutische behandelingen worden huidproblemen effectief aangepakt en uitgedaagd door onder andere krachtigere werkstoffen,  bindweefselmassages en fruitzuren. Een behandeling geeft een krachtige boost, maar meerdere behandelingen geven huidverbetering. 

Maak een keuze uit het aantal minuten waarbij een behandeling op maat wordt samengesteld, afgestemd op uw huid.

 

Level 2:

(Huidverbetering op dieper niveau in combinatie met ontspanning) 

Huidanalyse      € 15,-

(Gratis bij boeking gezichtsbehandeling of bij afname producten boven 30,- / Graag zonder make-up komen)

45 minuten       €65,-

60 minuten       €80,-

75 minuten       €95,-

 

Medical treatment / 60 minuten  €80,-

Een gezonde huid voor iedereen! Heb jij last van een extreem gevoelige huid, rocacea of eczeem? Ook daar hebben we passende behandelingen voor, afgestemd op jouw huidconditie. We brengen jouw huid terug naar de basis met alleen 100% pure krachtige ingrediënten, zonder huidonvriendelijke stoffen. Samen brengen we de huid in perfecte conditie!

 

Skin Rythm treatment (limited edition) / 60 minuten  €80,-

Tijdens deze behandeling ervaar jij een magische ervaring Met de limited edition producten van Cenzaa

gericht op anti-aging; huidveroudering aanpakken en huidveroudering remmen.

Kuurverband:

(zie onderstaande tekst voor uitleg)

4x   10% korting

6x   15% korting 

8x   20% korting

 

Voor een langdurig en baanbrekend effect zijn er ook kuurbehandelingen te boeken om huidverbetering te bereiken. Tijdens de kuur (gedurende 6 of 8 weken afhankelijk van de huidindicatie) geven wij uw huid een krachtige boost om mooi resultaat te behalen. Daarbij is het noodzakelijk om thuisproducten te gebruiken.

U ontvangt bij de Intake & eerste behandeling 5,- voordeel bij twee producten naar keuze van Cenzaa, Mayee of Ik Skin Perfection. Tijdens de gehele kuur ontvangt u 10% korting op de huidverzorgingsproducten voor een zo goed mogelijk resultaat.

De behandeling worden (in overleg) direct ingepland.

We stellen samen een behandelplan op waarin wij de duur van de behandelingen en kuur bepalen.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een passende behandeling? Neem gerust contact op.