Bysteph beauty

Mijn naam is Stephanie Prinsen, niet alleen schoonheidsspecialist maar ook gediplomeerd huidexpert, Visagist en Lash & browstylist.
Door altijd mijn gevoel en passie te volgen ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Een eigen salon waar huidverzorging en huidverbetering met oosterse wellness samen komen, een unieke ervaring met het streven naar een stralende huid! Voor mij een droom die uitgekomen is! Ik geloof erin dat mensen in hun kracht staan wanneer ze zich goed voelen van binnen en van buiten. Deze passie en kennis deel ik dan ook graag met jullie.

In 2009 heb ik officieel mijn diploma in ontvangst mogen nemen op het “Gelders opleidingsinstituut” te Arnhem. Vervolgens ben ik verder gegaan met de opleiding visagiste, die ik in 2010 succesvol heb afgerond.

De jaren daarna heb ik allerlei cursussen en trainingen gevolgd en beurzen bezocht om zoveel mogelijk te leren en mijn niveau te blijven verhogen. Ik ben o.a. veel in training geweest bij het huidverzorgingsmerk “Tyro” waarmee ik mijn salon destijds startte. Na jaren van flinke trainingen was ik er helemaal klaar voor en heb ik mij  officieel in laten schrijven bij de kamer van koophandel en was “Bysteph beauty” een feit!

Daarna vond ik het tijd voor een hogere stap en ben ik overgestapt naar het huidverbeteringsmerk “Cenzaa”. “Cenzaa” staat voor wellness en huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging waar ontspanning en mooie resultaten aan verbonden worden. Bysteph Beauty volgt regelmatig trainingen op de Cenzaa academy. Jouw huid is altijd in professionele handen!

Niet alleen de huid is mijn grote passie, ook alles op gebied van beauty. Zo kunt u ook bij mij terecht voor wimperlift, gellak nagels en minerale make-up. Alle producten zijn 100% natuurlijk, niet getest op dieren en met liefde voor de natuur gemaakt.

Bysteph Beauty is een professionele salon waarin ik jou persoonlijke aandacht, kennis, eerlijk advies, kwaliteit, perfectie, maar ook service bied. Met liefde & passie voor het vak, verwelkom ik u graag in mijn salon!