Home » Behandelingen » Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Even een moment voor jezelf en genieten van een heerlijke massage geeft je lichaam weer rust, ontspanning en een gevoel van weldaad. Massages hebben een ontspannende en verkwikkende werking op zowel lichaam als geest en kunnen de klachten verlichten.
Ook de harsbehandelingen zorgen voor een aantal weken haarvrij resultaat.

Massage

Handmassage €7,50
Gezichts/decollete/arm massage €17,50
Rug/nek/schouder massage €17,50

Harsen

Harsen onderbenen incl.knie €25,00
Harsen hele onder en bovenbenen €37,00

Uitgebreide lichaamsmassages

Mag ik jullie voorstellen aan Marieke Velthuis van praktijk 'Soepel in beweging'! Marieke geeft de uitgebreide lichaamsmassages. Zij heeft gewerkt als oefentherapeute Cesar (houdings-, en bewegingstherapeute) en heeft de opleiding NGS opleiding sportmassage gevolgd. Even heerlijk aan ontspanning toe? Of ervaart u klachten? Marieke kan heel gericht adviseren en behandelen.

Prijslijst massage's Prijs
Massage 25 minuten € 22,00
Massage 35 minuten € 30,50
Massage 50 minuten € 38,50
Massage 65 minuten € 44,00
Lichaamspeeling € 35,00
Lichaamspakking € 35,00
3 in 1 behandeling ( peeling, pakking. massage) € 75,00
Keuze uit: Duur (minuten)
Ontspanningsmassage 25,35, 50, 65
Hotstonemassage 25, 35, 50, 65
Sportmassage 25, 35, 50, 65
Ayurvedische massage 35, 65
Minfulness massage 35, 65
Duo-behandeling (lichaamsmassage & Gezichtsbehandeling op aanvraag

Uitleg massages

Ontspanningsmassage:

Een rustige vloeiende massage gericht op het ontspannend van spieren en losmaken van bindweefsel

 

Hotstonemassage:

Bij deze massage wordt gemasseerd met warme basaltstenen.

De stenen bevatten veel ijzer en mineralen waardoor ze goed warmte opnemen om deze vervolgens aan het lichaam af te geven. De warmte werkt ontspannend op de spieren, bevordert de bloed en lymfecirculatie en stimuleert organen. Hierdoor heeft de massage zowel een ontspannende als een ontgiftende werking.

 

Sportmassage:

Een sportmassage gaat steviger en dieper dan een ontspanningsmassage. Deze massage kan ingezet worden bij specifieke ( sportgerelateerde) klachten of sporters die blessures willen voorkomen of sneller willen herstellen na een prestatie.

 

Ayurvedische massage:

Deze massage is afkomstig uit India.

Het is een zachte, rustige en ritmische massage waarin veel warme olie wordt gebruikt. Het brengt je lichaam in een diepe ontspanning waardoor er weer balans in het lichaam ontstaat.

 

Mindfulness massage:

Massage gericht op het loslaten van gedachtes en terug gaan naar de bewustwording en voelen. Tijdens deze massage wordt het lichaam rustig geklopt en gekneed en wordt met de duimen de meridianen gemasseerd.

 

NIEUW LICHAAMSPAKKING & PEELING

 

Lichaamspakking :

Laat je heerlijk verwennen met een geurende pakking, deze zal je huid zijdezacht maken. Terwijl de pakking zijn werk doet ontvang je een gezicht en hoofdhuidmassage. Je kan kiezen uit lavendel/honing of eucalyptus pakking.

 

Lichaamspeeling :

Met deze zachte lichaamspeeling worden dode huidcellen van het lichaam ontdaan. Je huid zal weer stralen en zacht aanvoelen. De peeling wordt verwijderd met een heerlijk warm compres gedrenkt in etherische oliën. Je kan kiezen uit lavendel/honing of eucalyptus geur.

 

3 in 1 behandeling:

Ontvang een lichaamspeeling, pakking en massage! Na de peeling kan de pakking beter zijn werk doen. Terwijl de pakking intrekt ontvang je een heerlijke gezicht en hoofdhuidmassage. Nadat de pakking verwijderd is met warme compressen, wordt deze behandeling afgesloten met een ontspanningsmassage. Je kan kiezen uit lavendel/honing of eucalyptus geur.