Home » Contact & Covid-19

Contact

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken dan ben ik te bereiken van maandag t/m vrijdag  via mail, whatsapp of telefoon.Wanneer ik in behandeling ben kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden. Laat bij geen gehoor uw gegevens achter dan neem ik z.s.m. contact met u op.

* Ik behandel niet bij koortslip, kalknagels, griep en besmettelijke huidziekten.

Betalings- en parkeer mogelijkheden

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen. Parkeren is gratis, graag in de parkeervakken aan de overkant van de weg.

Afspraak annuleren / Te laat komen

Tot uiterlijk 48 uur voor uw afspraak, kunt u kosteloos annuleren. Bij het te laat annuleren of het vergeten van een afspraak ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Covid-19

Wegens het Covid-19 Virus zijn er aangepaste maatregelen getroffen, om de veiligheid voor u en de medewerkers in acht te nemen. Denk hierbij aan grondig desinfecteren van materialen en het ventileren van de ruimte. Ook wordt er meer ruimte tussen de geplande afspraken gepland om dit mogelijk te maken. Heeft u gezondheidsklachten of twijfelt u op de dag van de spraak aan uw gezondheid? Neem contact op en de geannuleerde afspraak wordt niet in rekening gebracht. Voorafgaand aan uw afspraak ontvangt u het hygiëne-protocol. Bysteph Beauty stelt de gezondheid voorop, voor u, de medewerkers maar ook de medemens. Ik hoop dat u dat ook zult doen.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel in de salon!

 

 

E-mailadres
bystephbeauty@hotmail.com

Telefoon-nummer
0626608291

Bezoekadres
Bysteph beauty

Winterswijksestraat 65

7126 AA Bredevoort

Openingstijden

alleen op afspraak